klik sini

Thursday, August 14, 2014

IBU PUTIH JANNA LAWWA

IBU PUTIH JANNA LAWWA PUTIH GEBU 10 X GANDA

NEW PACKAGING !!


Tak cukup putih gebu lagi?
Mahu putih melepak dalam hanya seminggu?
Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!
Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!!
Lagi utama, ia satu2 nya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!


Pati Ibu Putih 30g, stiker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA, 
berbau harum,dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bagi menghasilkan produk yang berkualiti tinggi..

KANDUNGAN PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA
✔ Bunga Melati
✔ Bunga Melor
✔ Sandalwood
✔ Suwandakkottan
✔ Neem (Daun Semambu)
✔ Venivel
✔ Ibu Kunyit Putih
✔ Welmee (Licorice)
✔ Alpa Arbutin
✔ Trannexamic Acid
✔ Collagen
✔ Gluthatione
✔ Kojid Acid
✔ Vitamin A,B,C, E & MULTIVITAMINCIRI-CIRI IBU PUTIH JANNA LAWWA

✔ 10x lebih hebat daripada ibu putih yang lain.
✔ Mempunyai kepekatan yang lebih daripada ibuputih lain & patinya berbau harum bunga melor
✔ Bukan sekadar krim tetapi diperbuat daripada "pati" ibu putih.
✔ Ramuan tambahan untuk memutihkan muka & badan adalah GLUTATHIONE, ARBUTIN, & IBU KUNYIT PUTIH.
✔ Terdapat manik-manik biru yang mengandungi Collagen, Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN.
✔ Ia boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.
✔ Mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untuk memberikan kesempurnaan wajah & kulit badan.
✔ Ia boleh membantu bagi mengatasi masalah bekas jerawat, parut, jeragat, age spot, kedut, fungus, hiam di celahan badan, ketiak dll.
✔ Jar berwarna pink & mempunyai sticker QC SEAL yang dikeluarkan oleh Kilang Kosmetik. bertaraf GMP (Good Manufacture Practice)
✔ PERKARA UTAMA yang perlu juga pelangan tahu adalah ianya dibuat di KILANG KOSMETIK
✔ Bertaraf GMP (Good Manufacture Practice)
✔ Kandungan 30g PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA adalah dari Bunga Melati, Bunga Melor, Sandalwood, Suwandakkottan, Neem (Daun Semambu), Venivel, Ibu Kunyit Putih,Welmee (Licorice), Alpa Arbutin, Trannexamic Acid, Collagen, Gluthatione, Kojid Acid,Vitamin A,B,C, E & MULTIVITAMIN


Diformulasikan untuk kegunaan di muka & badan. Rahsia Putih Gebu Kekal..Pati IbuPutih JANNA LAWWA sangat istimewa dan tidak melekit sama sekali walaupun mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++ serta diperkaya bahan botani semulajadi untukmemberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan.

Kandungan Utama:
Ibu Pati dari Bunga Melati, Bunga Melor, Sandalwood, Suwandakottan, Neem (Daun Semambu), Venivel, Ibu Kunyit Putih, Welmee (Licorice), Alpha Arbutin, Tranexamic Acid, Kojic Acid, Gluthathione, Collagen, Vitamin A,C,E & Multivitamins.KESAN PEMUTIHAN KETARA WALAU HANYA SEKALI PEMAKAIAN. KESAN YANG SEGERA DAN KEKAL SERTA SELAMAT TANPA KESAN SAMPINGAN DAN BOLEH DIBAWA SOLAT.

Pati IbuPutih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan pati dari segala ibu pati-pati putih atau ibu inti pati apa yang diperlukan oleh kulit malahan memberi segala vitamin pada kulit, kulit juga memerlukan makanan yang berkhasiat dan biarkan pati mewah membelai kulit wajah dan badan agar PUTIH GEBU bercahaya, sekata sihat halus berseri pada wajah dan seluruh pelosok inci badan.

✔ Pati IbuPutih JANNA LAWWA boleh digunakan bersama dengan kosmetik yang lain seperti dicampur dengan krim malam atau krim kecantikan yang lain pada wajah, dan juga boleh dicampurkan dengan losyen atau serum dan apa jenis krim pada badan.

✔ Sebotol boleh tahan sehingga 1-2 bulan bagi pemakaian yang berterusan & konsisten.

MAKA SEMUA KHASIAT DARI PATI IAITU IBU SEGALA PATI INI BOLEH DIDAPATI HANYA DALAM SATU BOTOL DAN SATU APLIKASI SAHAJA. TANPA PENGELUPASAN.

PERMANENTLY SKIN WHITENING. FACE N BODY WHITE. PUTIH GEBU KEKAL. PATI IBUPUTIH BY JANNA LAWWA.


Kilang Proses Pati ibu Putih Janna LawwaProduk Pati Ibu Putih Janna Lawwa dihasilkan dikilang kosmetik bertaraf GMP dan mendapat KELULUSAN KKM Cara Penggunaan:

Pati IbuPutih JANNA LAWWA digunakan secara 'single' atau' direct ' ke atas kulit wajah dan badan dengan cara penggunaan yang berbeza iaitu:

MUKA

Gunakan sekali sehari pada waktu malam sahaja dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga ke bahagian bawah mata.

Biarkan ianya menyerap ke dalam kulit & pakai hanya selepas wajah dibersihkan.

Selepas 2 minggu setelah mendapat kulit yang putih atau mendapat kesan yang diingini maka selepas itu pemakaiaan Pati IbuPutih diselang selikan sehari.

SELURUH BAHAGIAN BADAN

Gunakan sekali sehari selepas mandi dan boleh digunakan dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu.

DI BAHAGIAN BERPARUT

Sapukan secara dua lapis Pati IbuPutih boleh dijadikan sebagai serum dengan disapukan secara nipis pada kawasan celahan seperti di bawah ketiak (armpit serum) dan juga kawasan celah faraj dan puting buah dada.

Menjadikan warna yang gelap kepada warna cerah dan kemerahan yang sihat.

Pati IbuPutih juga mampu melega dan merawat rekahan pada badan seperti rekahan pada buah dada , rekahan pada perut selepas bersalin dan rekahan pada badan akibat obesiti. Sangat berkesan dijadikan sebagai serum untuk menegangkan buah dada & menjadikan kulit gebu dan halus.


TESTIMONI PENGGUNA :

BERMINAT NAK CUBA..JOM ORDER SEKARANG !


.Harga Promosi 

RM75 (SEM) / RM78 (SS)

FREE POSTAGE

SMS / WHATSAPP 0199001866No comments:

Post a Comment